Savne po meriIzdelujemo različne vrste savn po meri: finska, bio-finska, infra, kombinirana.
 
Infrardeča savna
Infra rdeča savna iz masivnega lesa kanadske rdeče cedre s poševnim stropom prilagojenim prostoru. Vgrajene so IR karbonske plošče.
Prostostoječa savna v podstrešnem fitnesu
Prosto stoječa kombinirana infrardeča-finska savna. Narejena iz smrekovega masivnega lesa s tremi ležišči.
Kombinirana IR-bio finska savna
Zelo moderna, malo večja savna, izdelana iz smrekovega lesa. Zunanjost obložena z iveral ploščami. Primerna za 3-4 osebe.
Mala smrekova savna
Finska savna iz smrekovega lesa, dva ležišča in LED razsvetljava v naslonjalu.
Finska savna
Stene izdelane iz masivnega smrekovega lesa, klopi in ostala notranja oprema izdelana iz lipovega lesa. Primerno za 2-3 osebe.
Kombinirana savna v mansardi
Kombinirana savna: finska-biofinska-infrardeča savna, zgrajena iz smrekovega masivnega lesa.
Bio-finska vgradna savna
Bio-finska savna vgrajena v obzidan prostor. Stene obložene z oblogo lesa rdeče cedre, notranja oprema iz lipovega lesa in led razsvetljava v naslonjalih.
Finska savna - zunaj dekor plošče
Smrekova masivna finska savna, vgrajena v prostor, zunanja vidna stena obložena z dekor ploščami. V savni je vgrajeno okno s pogledom na vrt.
Bio-finska savna + infrardeča savna
Savni narejeni iz masivnega lesa rdeče cedre. Prostorsko ločena bio-finska in infrardeča savna, notranja oprema iz lipovega lesa. Ogrevanje infrardeče savne s keramičnimi grelci.
Prostostoječa savna z oknom
Prostostoječa kombinirana savna, narejena iz masivnega smrekovega lesa z vgrajenim oknom za pogled na Whirlpool. Za infrardeče ogrevanje so v naslonjalu vgrajene karbonske pl
Kombinirana savna za naknadno obzidavo
Finska - infrardeča savna, notranjost narejena iz obloge lesa rdeče cedre, infrardeči grelci - folije vgrajeni pod notranjo leseno oblogo. Zunanjost savne je bila naknadno obzidana in obložena s keramiko.
Dvojna savna z zvezdnim nebom
Savni, narejeni iz masivnega smrekovega lesa s skupno steno. V finski savni je vgrajeno zvezdno nebo, infrardeča savna pa je ogrevana z karbonskimi grelci. Notranja oprema narejena iz lipovega lesa.
Prostostoječa kombinirana savna ob bazenu
Polno kombinirana savna narejena iz smrekovega lesa z veliko steklene površine.
Prostostoječa smrekova savna
Prostostoječa savna iz masivnega smrekovega lesa s kotnim vhodom. V savni je vgrajena kombinirana peč. Notranja oprema iz lipovega lesa.
Finska savna z delno poševnim stropom
Finska savna z delno poševnim stropom, narejena iz lesa kanadske rdeče cedre, notranja oprema narejena iz lesa abaci, zunanjost savne dodatno osvetljena z lučmi.
Vgrajena savna z prednjo stekleno steno
Masivna smrekova savna z delno poševnim stropom, vgrajena v prostor s stekleno sprednjo steno. V naslonjalu so vgrajeni RGB led svetlobni trakovi.
Velika finska savna s stekleno steno
Finska savna z ravnimi linijami, narejena iz lesa kanadske rdeče cedre in veliko prednjo stekleno steno. Notranjost osvetljena z led lučmi, prav tako tudi zunanja stropna površina.
Savna postavljena v kapi ostrešja
Klasična fInska savna narejena v kapi ostrešja z tro-nivojsko klopjo. Osvetlitev z led lučmi pod klopmi.
Kombinirana savna z lučjo za svetlobno terapijo
Finska - biofinska savna vgrajena v prostor, narejena iz smrekove obloge. Na stropu je nameščena luč za barvno terapijo, notranja oprema je izdelana iz lipovega lesa z močno zaokroženimi robovi.
Mala savna iz cedrinega lesa
Mala savna iz cedrinega lesa z delno poševnim stropom, vgrajena v apartma. Zunanjost obložena z gips ploščami.
Smrekova savna z barvano zunanjostjo
Klasična finska savna iz masivnega smrekovega lesa z obarvano zunanjo steno zaprto do stropa prostora.
Finska savna s tremi klopmi
Finska savna iz masivnega smrekovega lesa panelne izvedbe s tremi vzdolžnimi klopmi v dveh nivojih.
Mala kombinirana biofinska - IR savna
Vgradna kombinirana savna narejena iz cedrinega lesa. V savni je montirana prostostoječa peč za finsko ogrevanje, na steni so IR grelni paneli, v vogalu pa je vgrajen IR terapevtski grelec.
Finska savna z barvnimi LED lučmi
Finska savna iz cedrinega lesa s kotnim steklenim vhodom. V naslonjalih vgrajen barvni led trak za osvetlitev.
Finska savna z smrekovo oblogo z grčami
Preprosta finska savna za dve osebi, narejena iz smrekove grčeve obloge.
Dvojna kombinirana savna
Dvojna finska-bio finska in infrardeča savna iz masivnega smrekovega lesa z dodatnimi letvami iz cedrinega lesa. Strop finske-bio finske savne krasi zvezdno nebo, v vogalu je solna luč.
Bio finska savna z umaknjenim vogalom
Kombinirana finska-bio finska savna iz masivnega smrekovega lesa. Za enostavnejše odpiranje vrat je vogal savne umaknjen v notranjost.
Velika IR savna
Velika IR savna nepravilne oblike. Prednja stena savne je steklena, obroba pa je izdelana iz tikovega lesa. V albumu je prikazan potek montaže.
Domača finska savna
Prva finska savna izdelana za domačo uporabo. Stene so izdelane iz cedrine obloge, savna je osvetljena z LED lučmi v naslonjalu, na stropu pa je RGB LED panel za barvno terapijo.
Finska savna s kotnim vhodom
Majhna prosto stoječa finska savna s kotnim vhodom, narejena iz masivnega smrekovega lesa
Podolgovata kombinirana savna
Podolgovata finska savna, kombinirana z IR savno. IR paneli so nad zgornjo klopjo na krajši stranici. Izdelana je iz obloge cedrinega lesa.
Majhna kombinirana savna
Majhna kombinirana savna, finska in IR, v vogalu med IR paneli je vgrajen IR terapevtski grelec. Notranjost savne obložena z oblogo iz cedrinega lesa. Klopi, naslonjala in okvirji okoli IR grelcev iz lipovega lesa.
Kombinirana savna s terapevtskimi grelci
Finska savna kombinirana z dvema IR terapevtskima grelcema. V naslonjalih vgrajen RGB LED svetlobni trak.
Finska savna s prosto stoječo pečjo
Finska savna, vgrajena v prostor, prednja stena savne obložena z keramičnimi ploščicami in lesom. Za ogrevanje savne je prosto stoječa peč s 100 kg vulkanskega kamenja.
Savna v mini wellnessu
Kombinirana savna za opremo mini wellnessa z veliko stekleno površino, narejena z oblogo iz smrekovega lesa. Za osvetlitev RGB LED luči v naslonjalu.
Mala kombinirana savna
Kombinirana finska - infrardeča savna z celo prednjo stekleno steno. Savna je v celoti narejena iz lipovega lesa. Ležišči sta samo na daljši stranici.
Savna za košarkaša
Savna narejena iz masivnega cedrinega lesa v kombinaciji z lipovimi ležišči. Savna je izdelana po meri in vgrajena v prostor.
Finska savna v mansardi
Finska savna v mansardi, vgrajena v podstrešni prostor, notranjost savne izdelana iz obloge hemlock lesa in lipovimi klopmi. Zunanja prednja stena je iz beljenega smrekovega lesa v kombinaciji z jedkanim steklom.
Finska - infrardeča savna
Finska - infrardeča savna s prednjo stekleno steno in dodatnim stranskim oknom. Narejena je iz lesa kanadske rdeče cedre, klopi pa so izdelane iz lipovega lesa. Spredaj je klasična finska peč, na steni pa so kovinske grelne plošče s terapevtskim grelcem v kotu.
Bio-finska savna
Narejena je iz masivnega smrekovega lesa, finska peč je umaknjena v nišo, v hrbtnih naslonjalih je LED barvna osvetlitev.
Kombinirana savna z zunanjim oknom
Savna je vgrajena v prostor z zunanjim oknom in izdelana iz masivnega smrekovega lesa. Na levi strani je visoka klop, na desni pa je dvonivojska klop. V zgornjem nivoju so vgrajeni infrardeči grelni paneli.
Savna s solno steno
Obod savne je narejena iz lesa kanadske rdeče cedre. Ena stena je odložena s kameno soljo in za njo je LED razsvetljava. V solni steni sta vgrajena dva terapevtska grelca. Pod klopmi je prav tako vgrajena LED razsvetljava. Savno ogreva kombinirana biofinska peč.